patsasKultainen Venla -kilpailussa alan ammattilaiset ja televisiokatsojat valitsevat parhaat kotimaiset tv-ohjelmat ja esiintyjät.

Kultainen Venla -gaalassa 16.1.2015 palkitaan vuoden 2014 menestyneimmät tv-ohjelmat ja tekijät. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää parasta esiintyjää ja tv-ohjelmaa tällä sivustolla 15.12.2014-12.1.2015 välisenä aikana. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi Seura-lehden vuosikertaa (arvo á 234,90 €) sekä neljä Nespresson Latissima Pro -kahvikonetta kapseleineen (arvo á 650 €). 

Katso viime vuoden voittajat tästä kultainenvenla.fi/voittajat
Pysy ajan tasalla ja tykkää meistä Facebookissa facebook.fi/kultainenvenla

Yleisradio Oy:n, MTV Oy:n, Sanoma Media Finland Oy:n ja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry:n perustama Televisioakatemia ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kotimaisten televisio-ohjelmien arvostusta. Yhdistys jakaa vuosittain tunnustuspalkinnot kotimaisille televisio-ohjelmille ja tekijöille ja järjestää siihen liittyvän palkinto-gaalan sekä tarvittaessa luento- ja keskustelutilaisuuksia jäsenistölleen. Televisioakatemian jäsenenä on tällä hetkellä noin 400 televisioalan ammattilaista. SBS Discovery Television Oy liittyi yhteisöjäseneksi 2013 ja Fox International Channels Finland Oy 2014.

nosto6
arman2