patsasKultainen Venla -kilpailussa alan ammattilaiset ja televisiokatsojat valitsevat parhaat kotimaiset tv-ohjelmat ja esiintyjät.

Kultainen Venla -gaalassa 16.1.2015 palkittiin viime vuoden menestyneimmät tv-ohjelmat ja tekijät. Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää parasta esiintyjää ja tv-ohjelmaa  15.12.-12.1. välisenä aikana. Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin viisi Seura-lehden vuosikertaa (arvo á 234,90 €) sekä neljä Nespresson Latissima Pro -kahvikonetta kapseleineen (arvo á 650 €). Iloisia kahvihetkiä saivat Timo Kiviranta, Tanja Karpoff, Jouko Oksanen ja Raili Kortesmäki. Seura-lehden vuosikerran voittivat mm. Sisko Ahokas, Hamza Jadda, Pekka Kallio ja Jörgen Pihlflyckt.

Katso finalistit http://bit.ly/1KEPIN9
Pysy ajan tasalla ja tykkää meistä Facebookissa facebook.fi/kultainenvenla

Yleisradio Oy:n, MTV Oy:n, Sanoma Media Finland Oy:n ja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry:n perustama Televisioakatemia ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kotimaisten televisio-ohjelmien arvostusta. Yhdistys jakaa vuosittain tunnustuspalkinnot kotimaisille televisio-ohjelmille ja tekijöille ja järjestää siihen liittyvän palkinto-gaalan sekä tarvittaessa luento- ja keskustelutilaisuuksia jäsenistölleen. Televisioakatemian jäsenenä on tällä hetkellä noin 400 televisioalan ammattilaista. SBS Discovery Television Oy liittyi yhteisöjäseneksi 2013 ja Fox International Channels Oy 2014.

nosto6
rabbit films duudsonit arman kultainen venla 3