patsasKultainen Venla -kilpailussa alan ammattilaiset ja televisiokatsojat valitsevat parhaat kotimaiset tv-ohjelmat ja esiintyjät.

Kultainen Venla -gaalassa 16.1.2015 palkittiin viime vuoden menestyneimmät tv-ohjelmat ja tekijät. Yleisöllä oli mahdollisuus äänestää parasta esiintyjää ja tv-ohjelmaa  15.12.-12.1. välisenä aikana. Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin viisi Seura-lehden vuosikertaa (arvo á 234,90 €) sekä neljä Nespresson Latissima Pro -kahvikonetta kapseleineen (arvo á 650 €). Iloisia kahvihetkiä saivat Timo Kiviranta, Tanja Karpoff, Jouko Oksanen ja Raili Kortesmäki. Seura-lehden vuosikerran voittivat mm. Sisko Ahokas, Hamza Jadda, Pekka Kallio ja Jörgen Pihlflyckt.

Katso finalistit http://bit.ly/1KEPIN9
Pysy ajan tasalla ja tykkää meistä Facebookissa facebook.fi/kultainenvenla

Yleisradio Oy:n, MTV Oy:n, Sanoma Media Finland Oy:n ja Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry:n perustama Televisioakatemia ry on yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kotimaisten televisio-ohjelmien arvostusta. Yhdistys jakaa vuosittain tunnustuspalkinnot kotimaisille televisio-ohjelmille ja tekijöille ja järjestää siihen liittyvän palkinto-gaalan sekä tarvittaessa luento- ja keskustelutilaisuuksia jäsenistölleen. Televisioakatemian jäsenenä on tällä hetkellä noin 400 televisioalan ammattilaista. Discovery Networks Finland liittyi yhteisöjäseneksi 2013 ja Fox International Channels Oy 2014.

nosto6
rabbit films duudsonit arman kultainen venla 3