Kultainen Venla -gaala siirtyy

Kultainen Venla -gaala siirtyy tammikuulta toukokuulle

Vuoden parhaat tv-ohjelmat ja -tekijät palkitaan vuosittain Kultaisilla Venloilla. Vuoden 2021 Kultainen Venla -palkinnot oli tarkoitus jakaa Kultainen Venla -gaalassa 14.1.2022. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Televisioakatemian hallitus on kuitenkin tehnyt päätöksen siirtää Kultainen Venla -gaalan tammikuulta toukokuulle. Kultainen Venla -gaala järjestetään aikaisemmin ilmoitetusta poiketen lauantaina 7.5.2022 Suomen Kansallisoopperassa.Gaala televisioidaan suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Yleisöäänestys Vuoden esiintyjä- ja Vuoden ohjelma -kategorioissa on parhaillaan käynnissä, ja äänestys päättyy alkuperäisen aikataulun mukaisesti 11.1.2022 klo 16.00.

Ilmoittautumisia gaalaan ja illalliselle otetaan siirrosta huolimatta vastaan. Illalliskorttinsa jo maksaneiden illallisvaraukset siirtyvät sellaisenaan kevään gaalaan. Mikäli gaalan uusi ajankohta ei sovi ja haluat perua osallistumisesi, olethan yhteydessä: info@televisioakatemia.fi

Lisätiedot:Televisioakatemian hallitus
info@televisioakatemia.fi

 

Mepa KarjalainenTuottaja, Audiovisual Producers Finland – APFImepa.karjalainen@apfi.fiwww.kultainenvenla.fi
#kultainenvenla

Ajankohtaista

Televisioakatemian yhdistyskokous 17.6.

 

Televisioakatemian yhdistyskokous järjestetään 17.6. Teams kokouksena. Kannatusjäsenillä on sääntöjen mukaan oikeus osallistua kokoukseen, mutta äänioikeus on vain yhteisöjäsenillä. Jos haluat osallistua yhdistyskokoukseen, niin lähetä meili yhdistyksen sihteerille janne.lilleberg(at)apfi.fi saadaksesi kokouslinkin.

Kultainen Venla -palkinnot jaettu vuoden 2021 parhaille tv-ohjelmille ja tekijöille

 

Vuoden 2021 parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät on palkittu Kultainen Venla -gaalassa 7.5.2022. Palkituissa nähtiin jälleen edellisvuosilta tuttuja kestosuosikkeja, mutta myös uusia tulokkaita. Eniten patsaita saivat draamasarja Sisäilmaa ja komediasarja Aikuiset. Suomen Kansallisoopperalla järjestetyn gaalan juonsivat Veronica Verho ja Jaakko Saariluoma, ja televisioinnista vastasi MTV3.

Lue lisää…

Yleisöäänestyksen finalistit julkistettu!

 

Yleisöäänestys on päättynyt ja finalistit julkistettu. Katso finalistit.
Voittajat palkitaan Kultainen Venla -palkinnoilla 7.5. Suomen kansallisoopperassa.