Kultainen Venla -gaala siirtyy

Kultainen Venla -gaala siirtyy tammikuulta toukokuulle

Vuoden parhaat tv-ohjelmat ja -tekijät palkitaan vuosittain Kultaisilla Venloilla. Vuoden 2021 Kultainen Venla -palkinnot oli tarkoitus jakaa Kultainen Venla -gaalassa 14.1.2022. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Televisioakatemian hallitus on kuitenkin tehnyt päätöksen siirtää Kultainen Venla -gaalan tammikuulta toukokuulle. Kultainen Venla -gaala järjestetään aikaisemmin ilmoitetusta poiketen lauantaina 7.5.2022 Suomen Kansallisoopperassa.Gaala televisioidaan suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Yleisöäänestys Vuoden esiintyjä- ja Vuoden ohjelma -kategorioissa on parhaillaan käynnissä, ja äänestys päättyy alkuperäisen aikataulun mukaisesti 11.1.2022 klo 16.00.

Ilmoittautumisia gaalaan ja illalliselle otetaan siirrosta huolimatta vastaan. Illalliskorttinsa jo maksaneiden illallisvaraukset siirtyvät sellaisenaan kevään gaalaan. Mikäli gaalan uusi ajankohta ei sovi ja haluat perua osallistumisesi, olethan yhteydessä: info@televisioakatemia.fi

Lisätiedot:Televisioakatemian hallitus
info@televisioakatemia.fi

 

Mepa KarjalainenTuottaja, Audiovisual Producers Finland – APFImepa.karjalainen@apfi.fiwww.kultainenvenla.fi
#kultainenvenla

Ajankohtaista

Kultainen Venla 2022 -shortlistat julkistettu

 

Kultainen Venla -esituomaristot ovat arvioineet vuoden 2022 tv-ohjelmia ja tekijöitä, sekä äänestäneet shortlistat Kultainen Venla -kilpailuun ilmoitetuista töistä. Tv-alan ammattilaisista koostuva Televisioakatemia ry:n jäsenistö äänestää voittajat esituomaristojen laatimien shortlistojen pohjalta.

Katso ehdokkaat!

 

Kategorioihin muutoksia: palkinnot vastaamaan nykypäivää ja tämänhetkistä televisiotarjontaa

 

Kultainen Venla -gaalan kilpailukategorioihin on tehty muutoksia muuttuneen televisiotarjonnan mukaisesti. Esituomaristojen määrä on nostettu aiemman kolmen tuomariston sijaan viiteen, jolloin esivalintoja on tekemässä entistä monipuolisempi joukko alan asiantuntijoita. Seuraava Kultainen Venla -gaala järjestetään 20.1.2023.

Lue lisää…

Televisioakatemian yhdistyskokous 17.6.

 

Televisioakatemian yhdistyskokous järjestetään 17.6. Teams kokouksena. Kannatusjäsenillä on sääntöjen mukaan oikeus osallistua kokoukseen, mutta äänioikeus on vain yhteisöjäsenillä. Jos haluat osallistua yhdistyskokoukseen, niin lähetä meili yhdistyksen sihteerille janne.lilleberg(at)apfi.fi saadaksesi kokouslinkin.