Kultainen Venla -gaala siirtyy

Kultainen Venla -gaala siirtyy tammikuulta toukokuulle

Vuoden parhaat tv-ohjelmat ja -tekijät palkitaan vuosittain Kultaisilla Venloilla. Vuoden 2021 Kultainen Venla -palkinnot oli tarkoitus jakaa Kultainen Venla -gaalassa 14.1.2022. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Televisioakatemian hallitus on kuitenkin tehnyt päätöksen siirtää Kultainen Venla -gaalan tammikuulta toukokuulle. Kultainen Venla -gaala järjestetään aikaisemmin ilmoitetusta poiketen lauantaina 7.5.2022 Suomen Kansallisoopperassa.Gaala televisioidaan suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Yleisöäänestys Vuoden esiintyjä- ja Vuoden ohjelma -kategorioissa on parhaillaan käynnissä, ja äänestys päättyy alkuperäisen aikataulun mukaisesti 11.1.2022 klo 16.00.

Ilmoittautumisia gaalaan ja illalliselle otetaan siirrosta huolimatta vastaan. Illalliskorttinsa jo maksaneiden illallisvaraukset siirtyvät sellaisenaan kevään gaalaan. Mikäli gaalan uusi ajankohta ei sovi ja haluat perua osallistumisesi, olethan yhteydessä: info@televisioakatemia.fi

Lisätiedot:Televisioakatemian hallitus
info@televisioakatemia.fi

 

Mepa KarjalainenTuottaja, Audiovisual Producers Finland – APFImepa.karjalainen@apfi.fiwww.kultainenvenla.fi
#kultainenvenla

Ajankohtaista

Yleisöäänestyksen finalistit julkistettu!

 

Yleisöäänestys on päättynyt ja finalistit julkistettu. Katso finalistit.
Voittajat palkitaan Kultainen Venla -palkinnoilla 7.5. Suomen kansallisoopperassa.

Kultainen Venla -gaala siirtyy

 

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Televisioakatemian hallitus on tehnyt päätöksen siirtää Kultainen Venla -gaalan tammikuulta toukokuulle. Kultainen Venla -gaala järjestetään aikaisemmin ilmoitetusta poiketen lauantaina 7.5.2022 Suomen Kansallisoopperassa.Gaala televisioidaan suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue tiedote

Kultainen Venla 2021 -finalistit on julkistettu

 

Televisioakatemian jäsenet ovat äänestäneet vuoden 2021 parhaita televisio-ohjelmia ja tekijöitä esituomariston valitseman shortlistan pohjalta. Voittajat palkitaan Kultainen Venla -gaalassa 14.1.2022. Katso finalistit.