Yleisöäänestys finalistit 2021

Kultainen Venla 2021 yleisöäänestyksen finalistit on julkistettu!

Vuoden esiintyjä -finalistit: Aki Huhtanen (Eränkävijät), Juuso ”Köpi” Kallio (Ylex Aamu Naurumaraton & Mist sä tuut?) sekä Anniina Valtonen (Yle Uutiset)

Vuoden ohjelma -finalistit: Punkaharjun pojat (Yle Areena ja Yle TV2), Puoli seitsemän (Yle Areena ja Yle TV1) sekä YleX Aamu Naurumaraton (Yle Areena)

Ajankohtaista

Televisioakatemian yhdistyskokous 17.6.

 

Televisioakatemian yhdistyskokous järjestetään 17.6. Teams kokouksena. Kannatusjäsenillä on sääntöjen mukaan oikeus osallistua kokoukseen, mutta äänioikeus on vain yhteisöjäsenillä. Jos haluat osallistua yhdistyskokoukseen, niin lähetä meili yhdistyksen sihteerille janne.lilleberg(at)apfi.fi saadaksesi kokouslinkin.

Kultainen Venla -palkinnot jaettu vuoden 2021 parhaille tv-ohjelmille ja tekijöille

 

Vuoden 2021 parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät on palkittu Kultainen Venla -gaalassa 7.5.2022. Palkituissa nähtiin jälleen edellisvuosilta tuttuja kestosuosikkeja, mutta myös uusia tulokkaita. Eniten patsaita saivat draamasarja Sisäilmaa ja komediasarja Aikuiset. Suomen Kansallisoopperalla järjestetyn gaalan juonsivat Veronica Verho ja Jaakko Saariluoma, ja televisioinnista vastasi MTV3.

Lue lisää…

Yleisöäänestyksen finalistit julkistettu!

 

Yleisöäänestys on päättynyt ja finalistit julkistettu. Katso finalistit.
Voittajat palkitaan Kultainen Venla -palkinnoilla 7.5. Suomen kansallisoopperassa.