Yleisöäänestys finalistit 2022

Yleisöäänestyksen finalistit on julkistettu. Vuoden esiintyjä -finalistit ovat  Gogin kantabaarin talk show isäntä Constantinos ”Gogi” Mavromichalis, Pause- ja UMK-juontaja Miisa ”Mmiisas” Grekov sekä Tubettavien konemiesten tähti Timo ”Metsa Man” Juvonen.

Paras ohjelma -finalisteiksi yleisö äänesti musiikkiviihdeohjelman Elämäni Biisi, keskusteluohjelman Puoli seitsemän sekä Vikin ja Köpin viimeisen YleX aamulähetyksen YleX Aamu livenä Tavastialla.

Ajankohtaista

Televisioakatemian yhdistyskokous 6.6.

 

Televisioakatemia ry:n vuosikokous järjestetään tiistaina 6.6.2023 Teams kokouksena. Kannatusjäsenillä (=henkilöjäsenillä) on sääntöjen mukaan oikeus osallistua kokoukseen, mutta äänioikeus on vain yhteisöjäsenillä. Jos haluat osallistua yhdistyskokoukseen, niin lähetä meili yhdistyksen sihteerille janne.lilleberg(at)apfi.fi saadaksesi linkin kokoukseen.

Kultainen Venla 2022 -palkinnot on jaettu

 

Vuoden 2022 parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät on palkittu Kultainen Venla -gaalassa 20.1.2023. Eniten palkintoja sai draamasarja Munkkivuori. Suomen Kansallisoopperalla järjestetyn gaalan juonsivat Vappu Pimiä, Ernest Lawson ja Joonas Nordman. Suoran lähetyksen televisioinnista vastasi MTV3.

Lue lisää…

Yleisöäänestyksen finalistit julkistettu

 

Kultainen Venla -yleisöäänestyksessä ääniä annettiin jälleen valtava määrä, yli 112 000. Lämmin kiitos kaikille äänestäjille. Katso finalistit täältä. Voittajat selviävät 20.1. suorassa lähetyksessä MTV3-kanavalla.