Kirjaudu jäsenpalveluun

Televisioakatemian jäsenenä sinulla on oikeus äänestää Kultainen Venla kilpailussa omat suosikkisi jatkoon esituomariston valitsemasta shortlistasta. Eniten ääniä saaneet ohjelmat ja tekijät palkitaan Kultainen Venla gaalassa 11.1.2019 Suomen Kansallisoopperassa. Yle näyttää gaalan suorana lähetyksenä. Jäsenten äänestysaika on 26.11.-10.12.2018.

Huomioithan että maksamaton jäsenmaksu on esteenä Kultainen Venla -ehdokkaista äänestämiseen. Voit kysyä toimistolta jäsenmaksusi tilaa sähköpostilla info@televisioakatemia.fi. Tarvittaessa lähetämme maksamattoman laskun uudelleen ja maksun jälkeen jäsenyytesi aktivoidaan. Vuoden 2018 jäsenmaksut lähetetään sähköpostitse viikolla 45. Mikäli rekisteröitymisessä käyttämäsi s-posti ei ole enää käytössä etkä muista salasanaasi voit tilata info@televisioakatemia.fi osoitteesta väliaikaisen salasanan jolla pääset vaihtamaan kirjautumistunnuksesi.

Olethan meihin yhteydessä, jos kirjautuminen ei syystä tai toisesta onnistu. Tämä on helpoin ja nopein tapa selvittää kirjautumisongelman syy.