Rekisteriseloste

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Televisioakatemia ry
c/o APFI ry
Kaikukatu 4B, 00530 Helsinki

Äänestääkseen kilpailussa osallistujan tulee ilmoittaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Yhtä sähköpostiosoitetta kohden voi äänestää vain kerran.

Äänestykseen voi osallistua myös postikortilla:
Televisioakatemia
c/o APFI ry
Kaikukatu 4B
00530 Helsinki

Mainitse kortissa oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä valintasi vuoden TV-ohjelmaksi ja esiintyjäksi. Postikortin tulee olla perillä 14.1.2020 mennessä.

Äänestyksen voittaja
Äänestyksen voittaa eniten ääniä saanut ehdokas.

Arvonnan palkinto
Kaikkien äänestykseen osallistujien kesken arvotaan  viisi kappaletta 1 vrk:n Holiday Club -majoituslahjakortteja 2 hengelle sisältäen aamiaiset ja kylpylän vapaan käytön. Lahjakortit ovat voimassa vuoden 2020 loppuun ja käyvät Saimaan, Caribian, Tampereen Kylpylän, Katinkullan, Kuusamon Tropiikin, Saariselän tai Sallan kylpylähotelleissa.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki 1050/2018

Tämä on henkilötietolain 1050/2018 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 16.12.2019. Televisioakatemia on sitoutunut noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR), jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

1. Rekisterinpitäjä  
Televisioakatemia ry
Kaikukatu 4B, 00530 Helsinki
Muut yhteystiedot:
info@televisioakatemia.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Olli Nurminen, Projektipäällikkö,  Audiovisual Producers Finland – APFI ry, olli.nurminen(at)apfi.fi, Puh. 09-440 471.

3. Rekisterin nimi
Kultainen Venla 2019 yleisöäänestys.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle: 
Henkilöt ovat osallistuneet Kultainen Venla -yleisöäänestykseen. Henkilötietoja käsitellään äänten oikeellisuuden toteamiseksi ja äänestyspalkintojen arpomiseksi arvontaan osallistuneiden henkilöiden kesken.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, sähköpostiosoite, osoite (postikortilla osallistuessa) puhelinnumero sekä äänestysvalinta: ketä tai mitä ehdokasta hän on äänestänyt. Yleisöäänestyksen päätyttyä 14.1. ja arvontapalkinnon luovutuksen jälkeen vastaukset anonymisoidaan ja äänestykseen osallistujien yhteystiedot poistetaan viimeistään 31.1.2020. Postikortit hävitetään silppuamalla.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilöt antavat itse tietonsa osallistuessaan äänestykseen.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai käytetä markkinointiin. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Postikortteja säilytetään lukitussa kaapissa palkinnon arvontaan saakka, jonka jälkeen kortit hävitetään.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ajankohtaista

Televisioakatemian yhdistyskokous 19.8.2020

 

Televisioakatemian yhdistyskokous pidetään ke 19.8.2020 klo 11 alkaen APFI:n toimistolla ja Teams-kokouksena. Ilmoittautumiset kokoukseen: janne.lilleberg@apfi.fi viimeistään 17.8.

Katso kokouksen esityslista.

 

Kultainen Venla -palkinnot on jaettu

 

Kultainen Venla -voittajat palkittiin 17.1. gaalassa Suomen kansallisoopperassa. Katso kaikki illan aikana palkitut. Televisioakatemia onnittelee voittajia.

Televisioakatemian hallituksen puheenvuoro

 

Lue täältä Televisioakatemian hallituksen puheenvuoro liittyen käynnissä olevaan keskusteluun Kultainen Venla -palkinnoista ja tuomariston työskentelystä.