Rekisteriseloste

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä
Televisioakatemia ry
c/o APFI ry
Kaikukatu 4B, 00530 Helsinki

Äänestääkseen kilpailussa osallistujan tulee ilmoittaa nimensä ja sähköpostiosoitteensa. Yhtä sähköpostiosoitetta kohden voi äänestää vain kerran.

Äänestykseen voi osallistua myös postikortilla:
Televisioakatemia
c/o APFI ry
Kaikukatu 4B
00530 Helsinki

Mainitse kortissa oma nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä valintasi vuoden TV-ohjelmaksi ja esiintyjäksi. Postikortin tulee olla perillä 31.1.2021 mennessä.

Äänestyksen voittaja
Äänestyksen voittaa eniten ääniä saanut ehdokas kummassakin kategoriassa.

Arvonnan palkinto
Kaikkien äänestykseen osallistujien kesken arvotaan kolme kappaletta lahjakortteja Liikku-kuntokeskuksiin. Lahjakortin arvo on 330 euroa. Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 14.2.2021 mennessä.

 

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki 1050/2018

Tämä on henkilötietolain 1050/2018 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 18.12.2020. Televisioakatemia on sitoutunut noudattamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (General Data Protection Regulation, GDPR), jota sovelletaan 25.5.2018 alkaen kaikissa EU:n jäsenmaissa.

1. Rekisterinpitäjä  
Televisioakatemia ry
Kaikukatu 4B, 00530 Helsinki
Muut yhteystiedot:
info@televisioakatemia.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Olli Nurminen, Projektipäällikkö,  Audiovisual Producers Finland – APFI ry, olli.nurminen(at)apfi.fi, Puh. 09-440 471.

3. Rekisterin nimi
Kultainen Venla 2020 yleisöäänestys.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle: 
Henkilöt ovat osallistuneet Kultainen Venla -yleisöäänestykseen. Henkilötietoja käsitellään äänten oikeellisuuden toteamiseksi ja äänestyspalkintojen arpomiseksi arvontaan osallistuneiden henkilöiden kesken.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, sähköpostiosoite, osoite (postikortilla osallistuessa) puhelinnumero sekä äänestysvalinta: ketä tai mitä ehdokasta hän on äänestänyt. Yleisöäänestyksen päätyttyä 31.1. ja arvontapalkinnon luovutuksen jälkeen vastaukset anonymisoidaan ja äänestykseen osallistujien yhteystiedot poistetaan viimeistään 14.2.2021. Postikortit hävitetään silppuamalla.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilöt antavat itse tietonsa osallistuessaan äänestykseen.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tai käytetä markkinointiin. Tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Postikortteja säilytetään lukitussa kaapissa palkinnon arvontaan saakka, jonka jälkeen kortit hävitetään.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ajankohtaista

Televisioakatemian vuosikokous

 

Televisioakatemia ry:n vuosikokous pidetään Teams-kokouksena ke. 23.6.2021 klo 13-14. Kokouksessa käsitellään tilinpäätös, vastuuvapaus, talousarvio ja jäsenmaksut sekä henkilövalinnat.

Ilmoittaudu kokoukseen kirjautumalla sisään sivustolle jäsentunnuksillasi. Kirjautumisen jäkeen ilmoittautumisohjeet löytyvät täältä.

Kultaiset Venlat on jaettu

 

Kultainen Venla -palkinnot jaettiin Jaana Pelkosen juontamassa gaalassa 28.5. Katso kaikki illan voittajat. Lähetys on katsottavissa Ruudussa.

Kultainen Venla -gaala klo 20:00 Nelosella

 

Vuoden 2020 parhaat tv-ohjelmat ja niiden tekijät palkitaan tänään Kultainen Venla -palkinnoilla. Suora lähetys starttaa klo 20:00 Nelosella.