Televisioakatemia

Televisioakatemia ry on yhdistys, joka perustettiin huhtikuussa 2010. Yhdistys jakaa vuosittain Kultainen Venla -palkintoja kotimaisille televisio-ohjelmille ja tekijöille ja järjestää siihen liittyvän palkintogaalan sekä luento- ja keskustelutilaisuuksia jäsenilleen.

Yhdistyksellä on kannatusjäseniä, jotka ovat joko yksityishenkilöitä eli Televisioakatemia ry:n henkilöjäseniä ja yhteisöjäseniä, jotka ovat oikeuskelpoisia yhteisöjä. Kannatusjäsenillä on oikeus äänestää vuosittaisten Kultainen Venla -palkintojen saajista yhdistyksen hallituksen tekemän ehdokasasettelun perusteella.

Uusimmat Hall of Fame jäsenet

Pertti "Humppis" Humppila
Jarmo Jääskeläinen
Hannu Kahakorpi
Näytä kaikki

Ajankohtaista

Yleisöäänestys on auki

 

Kultainen Venla yleisöäänestys on avoinna 9.1. saakka! Käy äänestämässä suosikkiasi Paras TV-esiintyjä ja Paras TV-ohjelma kategorioissa. Samalla voit osallistua arvontaan jossa palkintona OnePlus 5T matkapuhelin.

Kultainen Venla ehdokkaat vuoden 2017 jäsenäänestykseen valittu

 

Esituomaristoon kuuluivat Laura Friman, Tuomas Enbuske, Katri Utula, Erja Morottaja, Outi Keskevaari, Joonas Partanen, Kaarina Hazard, Miira Karhula, Joona Kortesmäki, Katja Santala, Marko Karvo, Laura Kuulasmaa, Riku Saaranluoma, Ville Toivonen, Antti Väisänen ja Stiina Laakso.
Katso shortlista tästä! Televisioakatemian jäsenäänestys alkaa 27.11. ja päättyy 11.12.2017 klo 16.00. Finalistit julkistetaan tällä sivustolla 12.12.2017

Tule mukaan vaikuttamaan ja äänestämään omat suosikkisi voittajaksi liittymällä Televisioakatemian jäseneksi!

Lataa lisää